My Instagram

MENANG RM30,000.00

SimCard anda berjaya menangi RM30,000,00,  from COCA-COLA.
No.siri 000000
sila Call office:
01X-000-0000

Saya pasti tentu ramai diantara kita yang pernah mendapat pesanan ringkas diatas. Boleh percaya ker? Mereka ini tidak pernah putus asa untuk  memperdayakan mangsanya. Melihat kepada jumlah diatas, ehm..banyak tu. Memang raya sakan tahun ni if cerita ini adalah cerita benar.

Rasanya SimCard kita semua telah berdaftar dan dari situ, can get our address. Why not tulis cek dan pos ke alamat tersebut? Ini tidak, minta number account. Tidak semua orang mudah untuk diperdayakan ler. Next time minta ler alamat rumah sebab ada cek yang hendak di hantar.
THINK TWISE ACT WISE..

6 ulasan

FaizalSulaiman berkata...

tpu je kot,hehehehe

Green Apple berkata...

Memang dah sah ini kes nak menipu..so jangan mudah terpedaya..

イムラン (IMRAN the fraxie) berkata...

haah.. slalu gak dapat benda2 mcm ni.. hu3

mytrajet74 berkata...

dah tau ditipu tp ramai gak yang masih percaya kan...

Green Apple berkata...

Itulah yang menjadi tanda tanya..kenapa masih ada yang mudah terpedaya..

zai berkata...

setakad ni tah berapa kali dah saya terima msg mcm gini...menang itu ini lah...commonsense..ignore kan je...